Search
Close this search box.

Όλα τα «καυτά» ενεργειακά θέματα στο συνέδριο Renewable & Storage Forum.

Με σημαντικές συμμετοχές, τόσο σχετικά με τους ομιλητές και το περιεχόμενο, όσο και σε ότι αφορά τη χορηγική στήριξη μεγάλων ομίλων και εταιρειών, προετοιμάζονται οι διαδικασίες για τη διεξαγωγή του 5ου Renewable & Storage Forum.

Με τον τομέα των ΑΠΕ και της Αποθήκευσης Ενέργειας να βρίσκεται, πλέον, αντιμέτωπος με ένα πιο σύνθετο και απαιτητικό θεσμικο-ρυθμιστικό περιβάλλον, με τις τεχνολογικές εξελίξεις να είναι ραγδαίες, αλλά και με το επενδυτικό ενδιαφέρον να «χτυπάει κόκκινο», το energypress ετοιμάζει για πέμπτη χρονιά ένα σύνθετο event υψηλών απαιτήσεων.

Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στις 2 και 3 Νοεμβρίου 2023.

Στην ιστοσελίδα του συνεδρίου (δείτε εδώ) είναι ανοιχτή η διαδικασία εγγραφών η οποία θα διαρκέσει μέχρι την κάλυψη των διαθέσιμων θέσεων. Ο χώρος είναι μεγαλύτερος εφέτος, αλλά και το ενδιαφέρον είναι ακόμα ισχυρότερο, οπότε είναι καλό να γίνουν οι κρατήσεις όσο το δυνατόν νωρίτερα.

Το μεγαλύτερο και επιδραστικότερο συνέδριο για τις Ανανεώσιμες Πηγές και την Αποθήκευση Ενέργειας που οργανώνει το energypress θα πραγματοποιηθεί εφέτος στη μεγάλη αίθουσα ballroom του ξενοδοχείου InterContinental.

Εκτός από το κύριο πρόγραμμα του συνεδρίου, θα υπάρχει κάποιες ώρες του διημέρου συμπληρωματικό session που θα διεξάγεται παράλληλα, σε διπλανή αίθουσα, όπου θα πραγματοποιούνται εξειδικευμένες τεχνικές και εταιρικές παρουσιάσεις.

Το συνέδριο θα μεταδίδεται επίσης livestreaming, τόσο στα ελληνικά όσο και στα αγγλικά μέσω του energypress, συνδεδεμένων ιστοσελίδων, αλλά και των social media.

Πηγή: https://energypress.gr/

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Θέλετε να γίνετε εκθέτης;

Ελάτε να συζητήσουμε μαζί την παρουσία σας στην

Forward Green Expo!